Tabără: România nu va intra în criză alimentară

România nu va intra într-o criză a alimentelor, având capacitatea de a hrăni 80 de milioane de oameni, dar dacă va ajunge într-o astfel de situaţie ar fi din cauza "neatenţiei unora", a lenei şi a lipsei de iniţiativă, a declarat, marţi, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără.

45 afișări
Imaginea articolului Tabără: România nu va intra în criză alimentară

Tabără: România nu va intra în criză alimentară (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Nu cred că ne vom confrunta cu o lipsă a alimentelor. România are capacitatea de a hrăni 80 de milioane de oameni", a spus ministrul într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că dacă România va intra într-o criza a alimentelor acest lucru se va întâmpla "din vina lenii şi a lipsei de iniţiativă".

"România nu e o ţară care să fie în criză decât din neatenţia unora. Este imposibil ca România să nu aibă grâu şi porumb. Şi dacă nu l-am semăna, ar răsări", a spus Tabără.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici