Tarom a introdus zboruri din Bucureşti spre Budapesta şi Bari

Tarom a introdus curse din Bucureşti spre Budapesta, la 25 octombrie, cu o frecvenţă de patru zboruri săptămânale şi spre Bari, la 11 decembrie, cu o frecvenţă de trei zboruri săptămânale, a anunţat, miercuri, operatorul aerian de stat.

31 afișări
Imaginea articolului Tarom a introdus zboruri din Bucureşti spre Budapesta şi Bari

Tarom a introdus zboruri din Bucureşti spre Budapesta şi Bari (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Cursele pe relaţia Bucureşti-Budapesta vor fi operate în zilele de luni, marţi, joi şi vineri cu aeronave de tip ATR 72-500 şi ATR42-500, iar durata zborului va fi de o oră şi 45 de minute.

Zborurile Bucureşti-Bari vor avea loc în zilele de luni, miercuri şi vineri cu o aeronavă de tip ATR 72-500, iar durata zborului va fi de două ore şi 40 de minute.

Totodată, compania va deveni, la 2 noiembrie, singurul operator care va opera zboruri directe pe ruta Bucureşti-Sofia. Frecvenţa curselor va fi de două zboruri pe zi, de luni până vineri.

Tarom operează zboruri în 45 de destinaţii din Europa, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu şi are peste 300 de decolări săptămânale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici