Tarom ar putea introduce curse directe de la Cluj la Londra şi Barcelona

Tarom intenţionează să lanseze, la sfârşitul lunii octombrie, două curse directe cu plecare din Cluj-Napoca spre Londra şi Barcelona, a anunţat, miercuri, Consiliul Judeţean (CJ) Cluj, proprietarul aeroportului din localitate.

3 afișări
Imaginea articolului Tarom ar putea introduce curse directe de la Cluj la Londra şi Barcelona

Tarom ar putea introduce curse directe de la Cluj la Londra şi Barcelona

Potrivit CJ Cluj, cursa spre Londra ar putea zbura de trei ori pe săptămână, iar cea spre Barcelona, de două ori.

"Vrem să lansăm aceste curse şi suntem în discuţii pentru organizarea lor. Este foarte probabil să le lansăm, dar deocamdată nu s-a stabilit nimic sigur cu privire la frecvenţă şi alte detalii tehnice", a declarat, agenţiei MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Tarom, Mădălin Tudor.

În primele opt luni, traficul pe aeroportul din Cluj-Napoca a crescut cu peste 50% faţă de intervalul similar din 2006.

Reprezentanţii aeroportului au estimat anterior o creştere de 35% pentru ansamblul anului, până la 340.000 de pasageri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici