Tarom va introduce la 30 martie cursa directă Bucureşti - Moscova

Tarom va opera zboruri directe între Bucureşti şi Moscova, începând din 30 martie, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică.

273 afișări
Imaginea articolului Tarom va introduce la 30 martie cursa directă Bucureşti - Moscova

Tarom va introduce la 30 martie cursa directă Bucureşti - Moscova (Imagine: Petrică Tănase / Mediafax Foto)

"O destinaţie solicitată de pasageri, Moscova, reintră în acest an în reţeaua noastră de rute (...). Oraşul cuprinde obiective turistice impresionante: muzee, teatre de renume mondial precum Teatrul Balşoi, universităţi, impresionante biserici şi catedrale. Sunt greu de cuprins toate atracţiile turistice ale Moscovei, capitala Rusiei fiind o destinaţie fascinantă care merită descoperită şi redescoperită de fiecare dată", a declarat într-un comunicat Christian Heinzmann, directorul general Tarom.

În perioada 15 februarie - 30 martie pot fi achiziţionate bilete la preţuri începând de la 99 euro, pentru călătorii care se vor desfăşura în intervalul 30 martie - 30 aprilie.

În afara acestei oferte, toţi cei interesaţi să călătorească la Moscova pot gasi bilete la preţuri începând de la 223 euro, pentru o călătorie dus-întors cu toate taxele incluse. Locurile pentru acest tarif sunt limitate, iar oferta se supune unor termeni şi condiţii, potrivit companiei aeriene.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici