Telemobil nu a notificat CE despre modificarea tarifelor de roaming

Comisia Europeană a nominalizat compania Telemobil, care deţine brandul Zapp, ca fiind singurul operator de telecomunicaţii mobile din România care nu a notificat, până la termenul limită de 30 iulie, despre modificarea tarifelor de roaming, în conformitate cu reglementările comunitare.

1 afișare
Imaginea articolului Telemobil nu a notificat CE despre modificarea tarifelor de roaming

Telemobil nu a notificat CE despre modificarea tarifelor de roaming

Ceilalţi operatori prezenţi pe piaţa românească au notificat Comisia Europeană că vor modifica tarifele de roaming, noile niveluri urmând să intre în vigoare până la finele lunii august, în conformitate cu reglementările comunitare.

Astfel, Cosmote România va aplica noile tarife de roaming începând cu 30 august, Orange România - 25 august, iar Vodafone România - 29 august.

În cazul primilor doi operatori, tarifele practicate vor fi de 49 cenţi/minut pentru apelurile către statele din Uniunea Europeană şi 24 cenţi/minut pentru primire. Vodafone România va aplica, de la 29 august, un tarif de 48,1 cenţi/minut pentru convorbirile către statele din Uniunea Europeană şi de 23,7 cenţi/minut în cazul apelurilor primite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici