Telemobil reduce tarifele de roaming la 1 septembrie

Compania Telemobil, operatorul serviciului de telefonie mobilă şi comunicaţii Zapp, va reduce tarifele de roaming la 1 septembrie, până la nivelul adoptat la cererea UE de către ceilalţi operatori, care folosesc tehnologia GSM, diferită de cea a Zapp.

3 afișări
Imaginea articolului Telemobil reduce tarifele de roaming la 1 septembrie

Telemobil reduce tarifele de roaming la 1 septembrie

Apelurile care costă în prezent 0,79 dolari pe minut vor fi taxate cu 0,65 dolari, echivalentul a 0,49 euro, nivelul maxim stabilit de UE, se arată într-un comunicat al companiei.

"Cu toate că directiva UE legată de eurotarife nu se aplică şi în cazul soluţiei de roaming oferită de Zapp, care se bazează pe un sistem call back, lucru care a fost de altfel confirmat de Comisia Europeană, în cazul nostru neexistând obligaţia de a reduce tarifele de roaming practicate, am luat decizia în mod voluntar de a micşora aceste tarife. Această mutare face şi mai evident interesul nostru de a rămâne competitivi pe piaţă şi de a prezenta clienţilor noştri cele mai mici tarife de roaming de pe piaţă, similare în zona UE cu tarifele practicate de alţi operatori şi cele mai mici tarife pentru toate celelalte zone, nelimitate fiind de o anumită reţea", a declarat, în comunicat, Carmen Lazăr, head of corporate affairs Zapp.

Clienţii Zapp care călătoresc în Uniunea Europeană vor putea efectua apeluri în cadrul acestei zone pentru 0,65 dolari/minut şi vor putea primi apeluri pentru 0,32 dolari/minut, echivalentul a 0,24 euro. Zapp a lansat serviciul de roaming în aprilie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici