Teodorovici: La ANAF, vreau să implicăm orice actor din piaţă. Până la final de an, veţi vedea măsurile

Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a susţinut, vineri, că modul de funcţionare al Agenţiei Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va fi modificat, până la finele acestui an.

3941 afișări
Imaginea articolului Teodorovici: La ANAF, vreau să implicăm orice actor din piaţă. Până la final de an, veţi vedea măsurile

Teodorovici: La ANAF, vreau să implicăm orice actor din piaţă.Până la final de an,veţi vedea măsurile

„La ANAF, am spus că vreau să implicăm, foarte mult, orice actor din piaţă, că sunt bănci, către care putem să delegăm anumite activităţi, că sunt ..., dar nu că iar se ia ideea şi se spune că Teodorovici vrea să externalizeze ANAF-ul. Aveţi încredere, până la final de an, veţi vedea concret măsurile acestea. Nu vă spun ce vreau să fac, ci le veţi vedea făcute”, a afirmat Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, la prezentarea „Topului Naţional al Firmelor Private din România 2017”.

În plus, în ceea ce priveşte gradul de colectare al Fiscului, demnitarul de la Finanţe a susţinut că nu a dat un plan nimănui.

„Planul pe care l-a avut ANAF-ul la începutul acestui an este acelaşi plan. Este planul făcut de cei de dinaintea mea şi evident că cer îndeplinirea acestui plan. Nimic altceva. Că, pe partea a doua a anului, ce nu s-a făcut în prima parte, s-a pus mai departe, ţin, mai departe, la planul pe care noi, la început de an, l-am votat: bugetul”, a mai spus Teodorovici.

„Topului Naţional al Firmelor Private din România 2017” este realizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), fiind la a 26-a ediţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici