Tesla a cheltuit 200.000 de dolari pentru publicitate pe X

Tesla, compania de automobile care se fereşte să dea bani pe publicitate, a cheltuit 200.000 de dolari pentru publicitate pe X până în luna februarie a acestui an.

113 afișări
Imaginea articolului Tesla a cheltuit 200.000 de dolari pentru publicitate pe X

Tesla a cheltuit 200.000 de dolari pentru publicitate pe X

Nu este clar când au început aceste cheltuieli, deoarece Tesla nu defalcă nicio cheltuială în 2023, arată CNN.

Aşadar, este posibil ca toţi cei 200.000 de dolari să fi fost cheltuiţi doar în primele două luni ale acestui an.

X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, a înregistrat o scădere a agenţilor de publicitate de când Musk a cumpărat platforma în 2022.

Uneori, agenţii de publicitate s-au retras din cauza îngrijorării de a fi asociaţi cu comentariile controversate ale lui Musk.

Pierderea veniturilor din publicitate de când Musk a cumpărat ceea ce pe atunci se numea Twitter a pus sub semnul întrebării viitorul companiei, potrivit comentariilor făcute de Musk însuşi.

În trecut, Tesla a devenit un producător auto important fără să cheltuiască bani pe publicitate. Musk respinsese necesitatea de a face publicitate.

"Tesla nu face reclamă şi nu plăteşte pentru sponsorizări. În schimb, folosim acei bani pentru a face produsul grozav", a declarat el într-un tweet din 2019.

Dar compania s-a confruntat cu o creştere mai slabă a cererii de vehicule electrice decât au prognozat mulţi, iar vântul potrivnic al ratelor mai mari ale dobânzilor face mai scumpă finanţarea achiziţiilor de maşini pentru consumatori.

Ca răspuns, Tesla a redus preţurile. Cu toate acestea, Tesla tocmai a raportat prima scădere a vânzărilor de la an la an de la vârful pandanturii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tesla,
x,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici