Tesla reduce din nou preţurile vehiculelor Model S şi Model X în SUA pentru a stimula cererea

Tesla a redus preţurile la cele mai scumpe două vehicule electrice ale sale din Statele Unite, potrivit site-ului companiei, la câteva zile după ce directorul executiv Elon Musk a declarat că reducerile recente de preţuri la alte modele au alimentat cererea.

1324 afișări
Imaginea articolului Tesla reduce din nou preţurile vehiculelor Model S şi Model X în SUA pentru a stimula cererea

Reducerile de preţ, a cincea ajustare a Tesla de la începutul anului, au variat de la 4% la versiunea de performanţă a Model S, la 9% la cel mai scump Model X.

Musk a declarat în repetate rânduri în ultimele luni că Tesla se va concentra pe scăderea preţurilor pentru a stimula cererea şi că a avut succes în stimularea comenzilor cu reducerile globale introduse în ianuarie, notează Reuters.

"Dorinţa oamenilor de a deţine o Tesla este extrem de mare. Factorul limitativ este capacitatea lor de a plăti pentru o Tesla", a declarat Musk săptămâna trecută la ziua investitorilor Tesla.

În ianuarie, Tesla a redus preţurile la maşinile sale la nivel global, oferind reduceri de până la 20%.

Site-ul web al Tesla a arătat că a redus preţurile la ambele versiuni ale Model S cu 5.000 de dolari. Versiunea de bază a Model S a fost redusă cu 5%, la 89.990 de dolari, în timp ce preţul variantei de performanţă, Plaid, a fost redus cu 4%, la 109.990 de dolari.

Preţurile atât pentru variantele de performanţă, cât şi pentru cele de bază ale maşinilor Model X au fost reduse cu 10.000 de dolari, se arată pe site-ul producătorului de vehicule electrice. Preţul versiunii de bază, cu tracţiune integrală, a Model X a fost redus cu 9%, la 99.990 de dolari, în timp ce versiunea de performanţă Plaid a fost redusă cu 8%, la 109.990 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici