Thierry Millet, noul director executiv al Orange România

Operatorul de telefonie mobilă Orange România îl va numi, joi, în funcţia de director executiv pe Thierry Millet, care ocupă postul de director comercial şi asigură interimatul, după plecarea lui Richard Moat, potrivit reprezentanţilor companiei.

102 afișări
Imaginea articolului Thierry Millet, noul director executiv al Orange România

Thierry Millet, noul director executiv al Orange România (Imagine: Mediafax Foto)

"Thierry Millet va fi numit (în funcţia de director executiv - n.r.) joi dimineaţă într-o şedinţă a Consiliului de Administraţie", au arătat sursele citate.

Atribuţiile lui Millet vor fi preluate de Julien Ducarroz, care ocupă funcţia de director comercial business to consumer din luna aprilie.

Fostul şef al Orange România a fost numit, la începutul lunii mai, director executiv la compania germană de telecomunicaţii mobile T-Mobile, parte a grupului Deutsche Telekom.

La sfârşitul lunii martie, Moat a decis să plece din poziţia de director executiv al Orange România, din motive personale, după patru ani de mandat.

Moat a făcut parte din echipa Orange timp de 17 ani, iar din septembrie 2004 a deţinut funcţia de director general al companie. El a mai avut funcţii similare în cadrul Orange în Thailanda şi Danemarca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici