TOP 5 Maşini premium second hand mai ieftine de 8.000 de euro - GALERIE FOTO

Un top cinci cu cele mai luxoase şi confortabile maşini premium pe care le poţi cumpăra cu mai puţin de 8.000 de euro. Este vorba despre maşini care au costat zeci de mii de euro când au fost noi şi care acum se vând mai ieftin decât o Dacia Sandero Stepway.

14504 afișări
Imaginea articolului TOP 5 Maşini premium second hand mai ieftine de 8.000 de euro - GALERIE FOTO

TOP 5 Maşini premium second hand mai ieftine de 8.000 de euro - GALERIE FOTO

GALERIE FOTO 

Am auzit de prea multe ori expresia „cu banii ăştia îmi cumpăr limuzină din Germania” când vine vorba despre o maşină nouă şi ieftină. Aşa că am hotărât să fac o listă cu cinci dintre cele mai luxoase şi confortabile maşini la mâna a doua de pe piaţa din Germania. Maşini care au costat zeci sau chiar sute de mii de euro când au fost noi, dar care se vând acum cu mai puţin de 8.000 de euro, scrie Pro Motor.

Chiar dacă o astfel de maşină costă mai puţin decât un Sandero Stepway nou, preţurile pentru piese şi manoperă sunt pe măsura preţului de achiziţie din vremea când modelul era nou. Aşa că să nu te aştepţi la costuri de întreţinere mici, fiindcă nu o să ai noroc.

Evident, maşinile din lista de mai jos pot fi cumpărate şi cu mai mult de 8.000 de euro, dar sunt destule exemplare în stare bună şi foarte bună (cu un rulaj de cel mult 300.000 de kilometri) care au preţuri sub pragul magic de 8.000. 

Citeşte continuarea articolului în Pro Motor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici