Top al celor mai tari supercaruri şi maşini exotice la Geneva 2011

Pasionaţii sutelor de cai putere nu au rămas dezamăgiţi la Salonul Auto Geneva 2011, unde au avut ocazia să vadă în premieră câteva modele exclusiviste foarte importante. Iată un top al celor mai tari supercaruri şi maşini exotice care au fost prezentate în premieră mondială la Geneva 2011.

77 afișări
Imaginea articolului Top al celor mai tari supercaruri şi maşini exotice la Geneva 2011

Top al celor mai tari supercaruri şi maşini exotice la Geneva 2011

Fie că vorbim de modele total noi sau de ediţii speciale ale unor maşini puternice, Salonul Auto Geneva 2011 a fost bogat şi în ce priveşte "colecţia" de maşini sport, pe toate gusturile:

Locul 10: Maserati GranCabrio Sport

Versiune upgradată a frumosului cabriolet italian, GranCabrio Sport ajunge la 450 CP, beneficiind de mici detalii exclusiviste, precum şi de o nouă culoare pentru caroserie, Rosso Trionfale.

Locul 9: Gumpert Tornante

La bază este un model Gumpert Apollo, revizuit în profunzime de carosierul Touring Leggera, care a reuşit să îi confere un aspect mai apropiat de al GT-urilor cu pretenţii.

Locul 8: Lexus LF-A Nurburgring Edition

Unul dintre cele 50 de exemplare dedicate recordului stabilit la Nurburgring a fost prezent şi la Geneva 2011.

Citeşte mai multe despre topul celor mai tari supercaruri şi maşini exotice la Geneva 2011 pe www.promotor.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici