Topul celor mai importante 10 achiziţii ale Google

Preluarea Motorola pentru 12,5 miliarde de dolari este cea mai importantă achiziţie din istoria companiei Google. De fapt, este mai mare decât primele zece cele mai importante achiziţii de până acum, în total, şi doar a treia care depăşeşte un miliard de dolari.

187 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai importante 10 achiziţii ale Google

Dolari (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Finalizarea procesului de achiziţie a Motorola se va încheia cel mai târziu la începutul anului viitor, potrivit Networkworld.com.

Top 10 al celor mai importante achiziţii Google

1. DoubleClick, tehnologia pentru afişare de publicitate - 3,1 miliarde dolari, tranzacţie finalizată în martie 2008;

2. YouTube - 1,65 miliarde dolari, finalizată în noiembrie 2006;

3. AdMob, agenţie de publicitate mobilă - 750 de milioane de dolari, tranzacţie finalizată în luna mai 2010;

4. ITA Software, dezvoltator software pentru călătorii - 700 de milioane de dolari, tranzacţie finalizată în aprilie 2011;

Citeşte mai multe despre topul celor mai importante achiziţii ale Google pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici