Toyota va face investiţii de 1,33 de miliarde de dolari la o fabrică din statul american Kentucky

Compania Toyota a anunţat luni că va efectua investiţii de 1,33 miliarde de dolari pentru modernizarea unei fabrici auto din oraşul Georgetown, situat în statul american Kentucky, unde este produs modelul Camry, relatează site-ul agenţiei Associated Press.

228 afișări
Imaginea articolului Toyota va face investiţii de 1,33 de miliarde de dolari la o fabrică din statul american Kentucky

Planul nu prevede crearea de locuri de muncă, dar Toyota a explicat că aceasta este cea mai mare investiţie pentru modernizare efectuată până acum în Statele Unite.

Însă modernizarea fabricii va asigura cele 8.200 de locuri de muncă existente în prezent la cea mai mare uzină Toyota din Statele Unite, unde sunt produse circa 25% dintre vehiculele destinate pieţei nord-americane.

"Această reconfigurare majoră va permite uzinei să menţină flexibilitatea şi competitivitatea, consolidând în continuare prezenţa în Kentucky", a declarat Wil James, directorul uzinei Toyota din Georgetown.

Planul anunţat pentru uzina din Kentucky este parte a proiectului companiei Toyota care prevede investiţii de zece miliarde de dolari în Statele Unite în următorii cinci ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici