Transelectrica, amendată cu 2,4 milioane de lei: Decizia poate fi contestată în instanţă

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA a fost amendată de către Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) în urma a şapte contravenţii, cu suma de 2,4 milioane de lei.

194 afișări
Imaginea articolului Transelectrica, amendată cu 2,4 milioane de lei: Decizia poate fi contestată în instanţă

Transelectrica, amendată cu 2,4 milioane de lei: Decizia poate fi contestată în instanţă

“În data de 27 august 2019 ANRE a emis procesul verbal de constatare şi sancţionare nr. 74109 prin care a stabilit sancţionarea Companiei, în conformitate cu art. 93 alin. (2) pct. 2 lit. c) din Legea energiei electrice şi a gazelor naturale nr. 123/2012, pentru nerespectarea de către operatorul de transport şi de sistem a obligaţiilor prevăzute la art. 15 din Regulamentul (CE) nr. 714/2009, pentru un număr de şapte contravenţii cu amendă în cuantum total de 2.400.000 lei”, anunţă Transelectrica la bursă.

Compania va putea achita în termen de 15 zile jumătate din minimul amendei totale prevăzute în actul normativ, însemnând suma de 70.000 de lei.

Transelectrica are posibilitatea de a analiza procesul verbal al ANRE şi de a-l contesta în instanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici