Transelectrica, plângere pe numele fostului preşedinte al Companiei, acuzat că şi-a falsificat diploma de inginer

Conducerea Transelectrica a decis formularea unei plângeri penale împotriva lui Marius-Dãnuţ Caraşol, fost preşedinte al directoratului Transelectrica, după ce acesta a fost revocat cat urmare a informaţiilor legate de autenticitatea studiilor sale.

800 afișări
Imaginea articolului Transelectrica, plângere pe numele fostului preşedinte al Companiei, acuzat că şi-a falsificat diploma de inginer

Transelectrica, plângere pe numele fostului preşedinte al Companiei, implicat în scandalul studiilor

"Consiliul de Supraveghere a analizat situaţia unor posibile dificultãţi în derularea activitãţii Companiei, ca urmare a revocãrii domnului Marius-Dãnuţ Caraşol. În acest context, este de precizat cã sistemul conducerii colective a Companiei a asigurat, prin noua componenţã a Directoratului, continuitatea şi stabilitatea funcţionãrii Companiei, astfel încât deciziile au fost luate rapid şi în condiţii de eficienţã. Pânã la aceastã datã, au fost declanşate procedurile legale pentru încetarea contractului individual de muncã al domnului Caraşol în cadrul Sucursalei de Transport Bucureşti. În acelaşi timp, a fost asiguratã stabilitatea decizionalã a Sucursalei de Transport Bucureşti, prin numirea interimarã a unui director", se arată în comunicatul de presă al Transelectrica, remis MEDIAFAX.

Conducerea Transelectrica SA a hotãrât sã urmeze parcursul civil şi penal în relaţia cu Marius-Dãnuţ Caraşol, precizează sursa citată.

"Sunt iniţiate demersurile privind constituirea Companiei ca parte civilã în ancheta Parchetului General. De asemenea, conducerea Companiei a decis formularea unei plângeri penale împotriva domnului Caraşol, precum şi depunerea tuturor diligenţelor în sensul instituirii mãsurilor asiguratorii în procesul penal", se mai precizează în comunicatul de presă.

Marius Dănuţ Caraşol a fost revocat de către Consiliul de Supraveghere al Transelectrica din funcţia de preşedinte al Directoratului companiei şi din funcţia de membru al Directoratului

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica i-a solicitat lui Caraşol documentele de atestare a studiilor, după ce în presă au apărut informaţii legate de autenticitatea studiilor sale.

Marius Caraşol a fost numit în funcţie în decembrie 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici