Tranzacţie românească între nemţi. Cât a dat un gigant Lidl pe două magazine cumpărate de la concurenţă

Lidl a plătit opt milioane de euro pe două magazine cumpărate de la concurenţii direcţi: Penny Market. Este vorba despre două magazine XXL Mega Discount amplasate în Sibiu şi Galaţi, potrivit surselor din piaţă.

631 afișări
Imaginea articolului Tranzacţie românească între nemţi. Cât a dat un gigant Lidl pe două magazine cumpărate de la concurenţă

Tranzacţie românească între nemţi. Cât a dat un gigant Lidl pe două magazine cumpărate de la concurenţă

Cele două unităţu XXL Mega Discount cumpărate măsoară 2.500 mp suprafaţă de vânzare fiecare. Lidl însă preia nu doar magazinele, ci şi terenurile pe care acestea sunt construite, astfel că tranzacţia s-ar situa între 6 şi 8 mil. euro, potrivit datelor citate de Ziarul Financiar.

Grupul german Rewe, proprietarul Penny Market, a închis la finalul anului trecut cele opt unităţi  XXL Mega Discount din România, anunţând că şase vor fi remodelate în Penny Market şi două vândute. În piaţă s-a vehiculat numele Lidl încă de la începutul lui 2017, iar acum tranzacţia s-a semnat deja. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici