Tribunalul Bucureşti a admis cererea Flamingo International pentru intrarea în insolvenţă

Tribunalul Bucureşti a admis luni cererea Flamingo International (FLA) pentru intrarea în insolvenţă şi a numit ca administrator judiciar societatea RVA Insolvency Specialists, după ce săptămâna trecută a fost de acord cu intrarea în insolvenţă a Flanco, controlată de retailerul de electrocasnice.

37 afișări
Imaginea articolului Tribunalul Bucureşti a admis cererea Flamingo International pentru intrarea în insolvenţă

Tribunalul Bucureşti a admis cererea Flamingo International pentru intrarea în insolvenţă

"Flamingo International S.A. informează faptul că Tribunal Bucureşti a admis în şedinta de astăzi, 14 decembrie 2009, cererea Flamingo International S.A. de deschidere a procedurii generale, prevazute de Legea 85/2006 privind procedura insolvenţei, şi a numit ca şi administrator judiciar societatea RVA Insolvency Specialists SPRL", se arată într-un comunicat transmis, luni, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Acţiunile Flamingo au fost suspendate de la tranzacţionarea la BVB, la ora 11:35, pentru a anunţa decizia Tribunalului. Ultima tranzacţie de luni s-a realizat la ora 11:33, la un preţ de 0,0185 lei pe acţiune, cu 14,75% sub cotaţia de referinţă.

Tribunalul Bucureşti a aprobat, joi, cererea Flamingo International pentru intrarea în insolvenţă a companiei Flanco, pe care o controlează. Instanţa a numit administrator judiciar firma Casa de Insolvenţă Transilvania.

ING Bank România a anunţat, miercuri, că a declanşat procedura de executare silită asupra Flamingo International, Flamingo Computers, Flanco International şi Flamingo Distribution Center. Decizia a venit în urma eşecului conducerii Flamingo de a respecta termenii înţelegerii încheiate în 4 noiembrie 2009 privind restructurarea creditului datând din 2001.

Cel mai mare acţionar al Flamingo este Dragoş Cincă, fondatorul retailerului, acesta controlând, potrivit celor mai recente raportări, 25,19% din titluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici