Twitter a raportat pierderi de peste 160 de milioane de dolari. Acţiunile companiei au scăzut cu 10%

Acţiunile Twitter sunt aşteptate să scadă când bursa de pe Wall Street se va deschide după ce a raportat pierderi aproape duble în al patrulea trimestru, de peste 160 de milioane de dolari, acţiunile companiei scăzând cu 10% înainte de şedinţa de tranzacţionare, anunţă Reuters şi BBC.

719 afișări
Imaginea articolului Twitter a raportat pierderi de peste 160 de milioane de dolari. Acţiunile companiei au scăzut cu 10%

Twitter a raportat pierderi de peste 160 de milioane de dolari. Acţiunile companiei au scăzut cu 10% (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

Reţeaua de socializare a raportat o pierdere de 167 de milioane de dolari în ultimele trei luni din 2016, în comparaţie cu pierderile în valoare de 90 de milioane, înregistrate în perioada similară din 2015.

Profitul Twitter în al patrulea trimestru a fost de 717 milioane de dolari, cu 1% mai mult decât în anul precedent, când era de 710 milioane de dolari. Acesta a fost cea mai mică creştere de profit, la nivel de trimestru, a companiei, de când a fost listată, în noiembrie 2013.

Acţiunile companiei au scăzut cu 10%, ajungând la 16,81 dolari înainte de şedinţa de tranzacţionare de joi, scrie Reuters.

Numărul mediu de utilizatori activi a ajuns la 319 milioane în ultimul trimestru din 2016, cu 4% mai mulţi decât în 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici