Udrea aşteaptă cu 10% mai mulţi turişti străini, în urma campaniei de promovare

Ministrul Turismului Elena Udrea a declarat, vineri, la Paris, la debutul campaniei internaţionale de promovare turistică a României, că speră ca numărul turiştilor străini care vin în ţară să crească cu cel puţin 10% în acest an, în urma promovării.

13 afișări
Imaginea articolului Udrea aşteaptă cu 10% mai mulţi turişti străini, în urma campaniei de promovare

Ministrul Turismului Elena Udrea (Imagine: Cătălin Cadan/Mediafax Foto)

"Sper ca numărul turiştilor străini care vor veni în România anul acesta să crească în acest an cu puţin 10%, în urma campaniilor de promovare pe care le vom face. Am ales Parisul pentru debutul acestei campaniei, pentru că legăturile României cu Franţa sunt foarte strânse. Bucureştiul era numit odată Micul Paris", a declarat Udrea, la debutul campaniei de promovare.

Ea i-a invitat pe turiştii francezi să viziteze România şi le-a promis că românii vor fi gazde ospitaliere.

"Sperăm ca Bucureştiul să redevină Micul Paris", a spus Udrea.

Fosta gimnastă Nadia Comăneci, prezentă la eveniment, a declarat, la rândul ei, că în 1977, când a câştigat titlul olimpic la Montreal, mulţi străini nu ştiau unde se află România.

Ea speră, ca prin această campanie, la care participă alături de Hagi şi Năstase, să atragă cât mai mulţi turişti străini în România.

"Lumea are respect pentru ceea ce am făcut noi şi va ţine cont de sfaturile noastre", a spus Nadia Comăneci.

Fostul tenismen Ilie Năstase, care urmează să joace un meci demonstrativ, pe un teren amenajat în faţa Primăriei din Paris, cu Peter McNamara, a declarat că această campanie ar trebui mutată şi în alte ţări, unde şi el, şi ceilalţi doi foşti mari sportivi sunt cunoscuţi.

Întrebat de presă care va fi rezultatul meciului pe care-l va juca cu McNamara, Năstase a răspuns: "Nu ştiu. Ce credeţi că noi facem aranjamente ca la fotbal?".

(Corespondenţă de la trimisul MEDIAFAX la Paris, Liviu Iancu)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici