Udrea: Litoralul va fi pregătit să primească turişti de Paşte

Litoralul românesc va fi pregătit în acest an să primească turişti de Paşte şi este posibil ca tichetele de vacanţă să poată fi folosite cu această ocazie, a declarat, joi, ministrul Turismului, Elena Udrea, la deschiderea Târgului de Turism al României.

66 afișări
Imaginea articolului Udrea: Litoralul va fi pregătit să primească turişti de Paşte

Udrea: Litoralul va fi pregătit să primească turişti de Paşte

"Vom vedea un litoral pregătit să primească turişti de Paşte. Va fi organizat un concert Goran Bregovic pe plajă în seara de Paşte, iar în celelalte zile vor mai fi pe litoral diverse concerte şi târguri de tradiţii româneşti", a afirmat ministrul.

Udrea a adăugat că, pentru prima oară în ultimii ani, litoralul românesc va putea primi turişti în perioada sărbătorilor pascale.

"Vedeam în anii trecuţi cum maşini cu români treceau graniţa în Bulgaria să-şi petreacă sărbătorile de Paşte pe litoral, în timp ce litoralul nostru era pustiu", a spus ea.

Alt program al Ministerului Turismului vizează organizarea Paştelui în Bucovina.

"Sperăm să se poată merge în vacanţa de Paşte cu tichete de vacanţă", a adăugat Udrea.

Târgul de Turism al României se desfăşoară în perioada 19-22 martie, la complexul expoziţional Romexpo din Bucureşti, şi reuneşte circa 300 de expozanţi din 14 state.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici