Udrea: Ministerul Dezvoltării se ocupa în trecut de unele investiţii de-a dreptul trăznite

Elena Udrea a declarat, sâmbătă, că faptul că Centrul de conferinţe al notarilor a fost construit din fonduri private i-a dat posibilitatea de a nu merge în Guvern pentru a cere bani pentru încă o investiţie, arătând că, în trecut, ministerul se ocupa de unele investiţii "de-a dreptul trăznite".

480 afișări
Imaginea articolului Udrea: Ministerul Dezvoltării se ocupa în trecut de unele investiţii de-a dreptul trăznite

Elena Udrea (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax foto)

"Mi-aţi dat mie posibilitatea să nu merg în Guvern cu aprobarea a încă unui program de investiţii pentru că, după cum ştiţi, ministerul se ocupa de o mulţime de investiţii, unele dintre ele de-a dreptul trăznite", le-a spus Udrea notarilor, referindu-se la faptul că Centrul de conferinţe al notarilor a fost construit din contribuţia acestora.

Udrea le-a explicat ulterior ziariştilor că, în trecut, au fost investiţii care se regăseau în programul ministerului referitoare la săli de sport din mediul rural unde nu erau suficienţi copii sau bazine de înot unde nu era canalizare.

"Erau tot felul de investiţii aprobate, gen sălile de sport din mediul rural unde nu erau suficienţi copii să le folosească, bazine de înot acolo unde nu era canalizare, patinoare acolo unde nu era clima potrivită. Acestea sunt investiţiile care s-au regăsit în programul ministerului în trecut, o parte din ele s-au închis, că avem buget de criză, unele, acolo unde am considerat necesar, au continuat", a explicat Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici