Un aeroport din ţară reia zborurile spre Marea Britanie, Spania şi Belgia

  • Aeroportul Timişoara reia marţi zborurile regulate spre şi dinspre Londra-Luton şi Barcelona.
  • Cursele sunt posibile după ridicarea progresivă a restricţiilor de circulaţie aviatică.
4073 afișări
Imaginea articolului Un aeroport din ţară reia zborurile spre Marea Britanie, Spania şi Belgia

Un aeroport din ţară zborurile spre Marea Britanie, Spania şi Belgia

Reprezentanţii aeroportului anunţă că miercuri se reiau şi zborurile directe spre şi dinspre Bruxelles - Charleroi şi Valencia, iar din 10 iulie se va relua şi cursa directă spre şi dinspre destinaţia Madrid.

Reluarea zborurilor aeriene de legătură între România şi alte ţări, încă de luna trecută, a făcut posibilă reluarea operării zborurilor regulate de pe Aeroportul Timişoara spre şi dinspre destinaţii din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen şi Karlsruhe/ Baden-Baden), Italia (Bari, Bergamo, Bologna, Roma, Veneţia), Franţa (Paris-Beauvais).

Ca urmare a reactualizării listei ţărilor care sunt considerate sigure şi din care pasagerii pot reveni în ţară fără să mai intre în izolare sau carantină, pe lângă destinaţiile din Germania, Italia şi Franţa, se mai adaugă un număr de 22 de ţări.

„Cu 3 dintre acestea Aeroportul Timişoara are legătură aeriană directă, respectiv: Anglia (Londra-Luton), Spania (Barcelona, Madrid, Valencia), Belgia (Bruxelles-Charleroi)”, au precizat reprezentanţii aeroportului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici