Un fost ministru în guvernul Cioloş a devenit consilierul lui Ludovic Orban - surse

Fostul ministru al Transporturilor Sorin Buşe a devenit luni consilierul economic pentru relaţia cu mediul corporatist al preşedintelui PNL, Ludovic Orban, au declarat pentru MEDIAFAX surse din interiorul partidului.

871 afișări
Imaginea articolului Un fost ministru în guvernul Cioloş a devenit consilierul lui Ludovic Orban - surse

Un fost ministru în guvernul Cioloş a devenit consilierul lui Ludovic Orban - surse

Decizia a fost luată luni, în Biroul Executiv al PNL.

Sorin Buşe a fost ministru al Transporturilor în Cabinetul lui Dacian Cioloş.

Între 2010 şi 2015 a fost vicepreşedinte al Inginerie Renault Globale şi Directorul General al Renaul Technologie Roumaine. Anterior, tot în cadrul grupului Renault, în perioada iulie 2009 – septembrie 2010 a fost Director General adjunct al RTR, iar în perioada septembrie 2008 – iunie 2009, Inginer Şef Adjunct pentru Rusia.

Între anii 1996 – 2008 a lucrat pentru Toyota Motor Manufacturing Canada, ajungând la funcţia de Directorul General adjunct în această companie în ianuarie 2007.

Emigrat în Canada în perioada 1990 - 1996, Sorin Buşe a lucrat în industria automobilele nord-americană, prestând şi servicii de inginerie contracte de General Motors.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici