Un frizer a refuzat să tundă din plictiseală, iar un patron lucrează „la negru”, adică „numai pe întuneric”. Reclamaţii inedite

Un bărbat din Gorj a reclamat la ITM că angajatul unei frizerii a refuzat să îl tundă, ”plictisit probabil de locul de muncă”. O altă sesizare inedită a fost făcută de o persoană l-a reclamat pe patronul unui atelier de tâmplărie că lucrează „la negru”, adică „numai pe întuneric”.

3619 afișări
Imaginea articolului Un frizer a refuzat să tundă din plictiseală, iar un patron lucrează „la negru”, adică „numai pe întuneric”. Reclamaţii inedite

Reclamaţii inedite la ITM: Un frizer a refuzat să tundă un client din plictiseală, iar un patron lucrează la negru adică „numai pe întuneric”

Potrivit unui raport prezentat de ITM Gorj, un bărbat a reclamat că un frizer ”plictisit” ar fi refuzat să îl tundă.

„Am fost primit de un angajat plictisit probabil de locul de muncă, care pur şi simplu, la primul pas făcut în interiorul locaţiei respective a motivat că nu poate să mă mai tundă, deoarece are progrămi şi programul se termină. Menţionez că în momentul respectiv, în aşteptare nu se afla decât un singur client, iar ora era 16.50, în condiţiile în care programul de lucru afişat este până la ora 19.00”, a sesizat bărbatul.

Acesta a adăugat că este clientul frizeriei de cel puţin 5-6 ani, iar „problema se repetă doar la acest individ, un băiat cu vârsta cuprinsă între 20 şi 28 de ani, înalt, poartă ochelari şi are cioc”.

Acesta le-a cerut inspectorilor de muncă să ia măsuri, reclamând şi că ”în unitate nu se emite bon fiscal tot timpul”.

Reprezentanţii ITM Gorj susţin că au primit şi alte reclamaţii ciudate, de-a lungul timpului.

„Sunt foarte multe petiţii amuzante. Oamenii au anumite neplăceri, anumite lucruri pe care nu înţeleg că nu sunt de competenţa instituţiei pe care eu o conduc, că nu s-au înţeles cu vecinul, sunt anumite aspecte pe care noi nu le putem verifica, pe noi ne interesează doar ce putem verifica atât în domeniul relaţiilor de muncă, cât şi în domeniul securităţii în muncă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, George Romanescu, inspectorul şef al ITM Gorj.

Potrivit acestuia, o altă sesizare a fost făcută, la sfârşitul anului trecut, când un gorjean a reclamat la ITM că patronul unui atelier de tâmplărie lucrează la negru, adică „numai pe întuneric”, sfătuindu-i pe inspectori „să o loaţi peste deal, mai repede”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici