Un nou lanţ de magazine vine în România. Iată unde îşi va deschide primul magazin marele retailer

Compania poloneză Wittchen, retailer de genţi şi accesorii de călătorie şi articole din piele, va intra pe piata din România, primul magazin fiind în centrul comercial ParkLake din Bucuresti.

80571 afișări
Imaginea articolului Un nou lanţ de magazine vine în România. Iată unde îşi va deschide primul magazin marele retailer

Un nou lanţ de magazine vine în România. Iată unde îşi va deschide primul magazin marele retailer

Compania poloneză Wittchen, retailer de genţi şi accesorii de călătorie şi articole din piele,  va intra pe piata din România, primul magazin fiind în centrul comercial ParkLake din Bucuresti.

”Planul nostru de afaceri şi extinderea pe piaţa din România vizează deschiderea de magazine în cele mai performante centre comerciale din ţară, deoarece vedem multe oportunităţi de a deveni lider pe piaţă pe segmentul bunurilor premium la preţuri accesibile. După cum am văzut din rezultatele magazinului nostru online www.wittchen.ro, deschis anul trecut în decembrie, există piaţă pentru produsele pe care le vindem. Cu excepţia magazinului propriu online, produsele noastre sunt vândute pe 39 de pieţe din Europa prin intermediul platformelor Amazon, Zalando etc  şi cautăm în continuare noi oportunităţi de promovare a ofertei noastre de produse în întreaga Europă", a declarat Daniel Andruszkiewicz, Commercial Director Wittchen.

Contractul de închiriere a fost intermediat de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

"România este o piaţă atractivă pentru retailerii din Europa Centrală şi de Est, o regiune în care antreprenorii locali au reuşit să construiască mărci puternice cu prezenţă activă în Europa, inclusiv pe piaţa românească. În doar câţiva ani, marile grupuri de retail din regiune, în special cele din Polonia, au devenit jucători importanţi pe piaţa românească. Acest succes încurajează alte companii, care încă nu sunt active în România, să-şi extindă afacerile în această parte a Europei, iar Wittchen este doar unul dintre aceste exemple”, a comentat Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici