Un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile va fi lansat anul acesta

Principalii producători de telefoane mobile din Uniunea Europeana vor introduce pe piaţă anul acesta un încărcător universal, relatează euronews.net.

36 afișări
Imaginea articolului Un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile va fi lansat anul acesta

Un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile va fi lansat anul acesta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Încărcătorul va putea fi folosit pentru toate telefoanele mobile care pot fi conectate la un computer. O mostră a produsului a fost prezentată comisarului european pentru industri şi antreprenoriat, Atonio Tajani, la Bruxelles.

14 producători de telefoane mobile au căzut de acord că noul încărcător va uşura viaţa utilizatorilor şi va reduce cantitatea de deşeuri electronice.

Companiile implicate în lansarea produsului sunt Apple, Emblaze Mobile, Huawei Technologies, LGE, Motorola, NEC, Nokia, Qualcomm, Research in Motion (RIM), Samsung, SonyEricsson, TCT Mobile, Texas Instruments and Atmel.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici