Un tren a deraiat în Gara de Nord din Capitală

Miercuri, în jurul orei 20:35, în staţia Bucureşti Nord, un tren a deraiat în timpul unei manevre, au anunţat reprezentanţii CFR Călători.

3896 afișări
Imaginea articolului Un tren a deraiat în Gara de Nord din Capitală

Un tren a deraiat în această seară în Gara de Nord

„În jurul orei 20:35, în staţia Bucureşti Nord, în timpul manevrei de regarare a trenului 16037 Regio Călători, de la linia 5 la linia 6, trenul a lovit parapetul de la capătul liniei 6, iar vagonul de semnal a deraiat de o osie. Nu sunt persoane rănite, iar traficul celorlalte trenuri, care urmau să sosească sau să plece din Gara de Nord, nu este afectat”, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR Călători.

Incidentul va fi anchetat de organele abilitate, care vor stabili cu exactitate cauzele producerii acestui eveniment feroviar.

„Operatorul privat ne-a informat că va restitui călătorilor contravaloarea biletelor”, a mai spus Brânzan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici