Unicredit: Doar o parte din cei 50.000 de clienţi bugetari au credite

Doar o parte din cei 50.000 de clienţi bugetari ai Unicredit Ţiriac Bank au credite şi vor fi contactaţi pentru soluţii de restructurare, în contextul diminuării veniturilor, ceilalţi beneficiind de alte produse ale băncii, a precizat instituţia de credit.

35 afișări
Imaginea articolului Unicredit: Doar o parte din cei 50.000 de clienţi bugetari au credite

Unicredit: Doar o parte din cei 50.000 de clienţi bugetari au credite (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Precizarea vine după ce, marţi, vicepreşedintele diviziei de retail a băncii, Zoltan Major, a declarat că instituţia de credit va contacta clienţii bugetari din portofoliu, care reprezintă circa 10% din total clienţi de retail, de 500.000 persoane fizice şi IMM, pentru a le oferi soluţii de restructurare.

Într-o precizare transmisă miercuri MEDIAFAX, Unicredit arată că doar o parte din clienţii bugetari au credite la bancă.

"Clienţii bugetari reprezintă aproximativ 10% din totalul portofoliului de clienţi de retail al UniCredit Tiriac Bank, de 500.000 de persoane fizice şi IMM. Aceste persoane beneficiază de diferite produse şi servicii ale băncii: de economisire, creditare, operatiuni curente, etc. Astfel, soluţiile de restructurare a creditelor, pentru diminuarea efortului de plată a datoriei, sunt oferite de UniCredit Ţiriac Bank clienţilor care au de rambursat împrumuturi şi care reprezintă doar o parte din cei aproximativ 50.000 de clienţi angajaţi în sectorul public şi menţionati anterior", arată banca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici