United Airlines anulează zborurile Boeing 737 MAX până pe 6 ianuarie

Compania United Airlines a declarat, că extinde data anulării zborurilor Boeing 737 MAX până pe 6 ianuarie, în timp ce autorităţile de reglementare continuă să examineze pe larg modificările de software propuse propuse pentru aeronovale reţinute la sol, transmite Reuters.

134 afișări
Imaginea articolului United Airlines anulează zborurile Boeing 737 MAX până pe 6 ianuarie

United Airlines anulează zborurile Boeing 737 MAX până pe 6 ianuarie

Compania a spus că se aşteaptă să anuleze peste 8.000 de zboruri pentru octombrie, noiembrie, decembrie şi primele zile ale lunii ianuarie, monitorizând actualizările de reglementare şi ajustând în consecinţă.

Printre alte companii aeriene americane care operează MAX, Southwest Airlines a anulat zborurile până la 5 ianuarie, în timp ce American Airlines Group a extins anulările zborurilor Boeing 737 MAX până la 15 ianuarie anul viitor.

"Am colaborat deplin cu revizuirea independentă realizată de Administraţia Federală a Aviaţiei (FAA) în privinţa aeronavei MAX şi nu vom urca clienţii şi angajaţii în acel avion până când autorităţile de reglementare nu vor face propria lor evaluare independentă demonstrând că există siguranţă", a declarat compania într-un comunicat.

Aeronova Boeing cea mai vândută la nivel global este reţinută la sol din 10 martie 2019, când un accident din Etiopia a ucis 157 de persoane, la cinci luni după ce un Lion Air 737 MAX s-a prăbuşit în Indonezia, ucigând alte 189 de persoane.

Taguri:
737 max,
boeing,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici