Vaccinul anti COVID-19 ocoleşte industria ospitalităţii, în etapa a doua. Solicitarea HORA a fost respinsă

  • HORA a solicitat vaccinarea celor din industria ospitalităţii în etapa a doua
  • Solicitarea a fost respinsă, dar antreprenorii speră ca într-o lună să se poată vaccina
  • Petru Dobre, manager antreprenor, crede că în 4 ani industria îşi va reveni
409 afișări
Imaginea articolului Vaccinul anti COVID-19 ocoleşte industria ospitalităţii, în etapa a doua. Solicitarea HORA a fost respinsă

Pentru antreprenori, vaccinul e mană cerească. Patronii din industria HoReCa abia aşteaptă să-şi imunizeze angajaţii şi să-şi repornească business-urile. Ultimele 11 luni au fost dovada că altfel nu se poate.

Daniel este preşedintele HORA şi CEO al grupului CITY GRILL. Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurnatelor a făcut o solicitare ca angajaţii din domeniu să fie incluşi în valul 2 de vaccinare. Industria a pierdut peste 70.000 de oameni şi 3 miliarde de dolari.

„Din păcate, răspunsul nu a fost conform cu aşteptările noastre şi personalul HoReCa nu a fost inclus în această etapă, a doua”, spune Daniel Mischie.

Petru, manager al Biutiful By The Lake & Uanderful speră ca vaccinul să fie la dispoziţia industriei într-o lună.

„În discuţia cu angajaţii noştri, toţi au optat pentru a se vaccina. Din punctul meu de vedere, ar trebui să reprezentăm o prioritate în accesul vaccinului, având în vedere că vorbim de o industrie care are un flux foarte mare de oameni. Noi sperăm ca în luna martie să putem să redeschidem interioarele. Ne vom întoarce la perioada de dinainte de 2020 în decurs de patru ani”, crede Petru Dobre.

Raluca are localul Sensio Living. Ea speră, asemenea colegilor de breaslă, că vaccinul va schimba în bine viaţa pe care am dus-o în ultimul an.

„Salariaţii mei sunt persoane responsabile şi, cu siguranţă, toţi se vor vaccina, inclusiv eu”, afirmă Raluca Milin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici