Valentin Cimpuieru, noul director al Romatsa - surse

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, l-a numit în funcţia de director general al Administraţiei Române a Serviciilor de Trafic Aerian (Romatsa) pe Valentin Cimpuieru, în locul lui Aleodor Frâncu, au declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, surse din instituţie.

388 afișări
Imaginea articolului Valentin Cimpuieru, noul director al Romatsa - surse

Valentin Cimpuieru, noul director al Romatsa - surse (Imagine: Cristi Movila/Mediafax Foto)

"Ministrul Berceanu l-a numit în funcţia de director general al Romatsa pe Valentin Cimpuieru, care anterior numirii a deţinut funcţia de director general tehnic adjunct în companie", au declarat sursele citate.

Berceanu a anunţat la sfârşitul anului trecut că îi va elibera din funcţie pe cei 24 de directori de companii din subordinea instituţiei, invocând salariile ridicate ale acestora. Dintre directorii vizaţi, Frâncu avea cel mai mare salariu, respectiv de 37.000 lei.

De asemenea, ministrul Transporturilor a numit-o, miercuri, prin ordin, în funcţia de director general al Tarom pe Ruxandra Brutaru, care a ocupat anterior poziţia de director general adjunct al operatorului aerian.

Şi mandatul directorului interimar al Metrorex, Gabriel Sburlan, a fost prelungit miercuri pe termen nelimitat. Sburlan îl înlocuieşte pe Gabriel Mocanu, demis în decembrie de ministrul Transporturilor.

Citeşte şi:

Ruxandra Brutaru, noul director general al Tarom

Acţionarii Metrorex au prelungit nelimitat mandatul directorului interimar

Berceanu îi va elibera din funcţie pe cei 24 de şefi ai companiilor din subordinea Transporturilor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici