Valentine’s Day: FlorideLux.ro estimează vânzări de 20.000 de euro în această perioadă

Primele comenzi de buchete şi aranjamente florale pentru Ziua Îndrăgostiţilor din acest an au început deja să apară, clienţii profitând de oferta specială ce constă într-un discount de 15% şi oferirea unui cadou pentru orice comandă plasată pe site până pe 8 februarie, potrivit FlorideLux.ro, unul dintre principalii comercianţi online de flori de pe piaţa locală.

233 afișări
Imaginea articolului Valentine’s Day: FlorideLux.ro estimează vânzări de 20.000 de euro în această perioadă

Valentine’s Day: FlorideLux.ro estimează vânzări de 20.000 de euro în această perioadă

“Primele comenzi pentru 14 februarie 2014 au început încă din vara anului 2013, venind de la clienţii fideli care au preferat să îşi facă din timp planurile necesare”, a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

Deoarece va fi o perioadă foarte aglomerată, reprezentanţii companiei recomandă plasarea comenzilor cât mai din timp, astfel încât să nu existe riscul epuizării de stocuri pentru produsele dorite. În plus, clienţii se pot asigura astfel că profită de reduceri şi de ofertele speciale.

În ceea ce priveşte modalităţile de plată, clienţii pot opta pentru cash, transfer bancar sau plata online cu cardul. De altfel, această ultimă modalitate de plată este din ce în ce mai folosită de către cei care comandă flori şi cadouri – în 2013 a fost înregistrată o creştere cu 115% a volumului de plăţi cu cardul pe acest segment, în perioada premergătoare Zilei Îndrăgostiţilor.

„Anul trecut am putut observa o evoluţie semnificativă a numărului de tranzacţii cu cardul pe segmentul de flori şi cadouri, în timp ce volumul acestora a crescut cu 171%. De asemenea, coşul mediu de cumpărături a crescut cu 27,5%, ajungând la 36,5 euro”, a declarat Rareş Florea, Online Sales Manager, PayU România.

Noua colecţie dedicată Valentines Day va fi lansată pe 30 ianuarie 2014

Noua colecţie conţine peste 40 de produse unicat, cu tentă extrem de romantică. Buchetele şi aranjamentele florale din colecţie sunt realizate din trandafiri roşii, albi şi roz, cu tente primavăratice de lalele, accente elegante de orhidee şi decoraţiuni cât mai diverse.

Deşi trandafirul roşu va rămâne în continuare simbolul Zilei Îndrăgostiţilor, reprezentanţii florăriei se aşteaptă ca anul acesta să fie la mare căutare şi lalelele, zambilele, freziile, crizantemele sau gerbera. De asemenea, se poate vorbi şi de anumite tendinţe noi în ceea ce priveşte stilul de aranjare a florilor. Astfel, în 2014 foarte mulţi designeri florali vor opta pentru buchete şi aranjamente realizate pe înălţime, care oferă un plus de eleganţă, dar şi pentru decoraţiuni cu tentă rustică sau vintage.

„În ceea ce priveşte vânzările realizate cu ocazia Valentine’s Day, estimăm că acestea vor atinge suma de 20.000 de euro, cu 25% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. De asemenea, pentru prima franciză FlorideLux, din Braşov, estimăm vânzări de aproximativ 7.000 de euro în această perioadă”, a adăugat Marius Dosinescu.

Referitor la piaţa de profil, aceasta a fost estimată pentru 2013 la aproximativ 190 de milioane de euro, iar pentru 2014 reprezentantul FlorideLux.ro se aşteaptă la o creştere de maxim 5%. Estimarea se bazează pe creşterea natalităţii şi a numărului de căsătorii, precum şi pe creşterea venitului mediu pe economie.

Florăriile FlorideLux, cu o experienţă de peste 10 ani pe piaţa din România, oferă produse şi servicii de calitate, pentru: buchete şi aranjamente florale, coşuri cadou, aranjament flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru Crăciun şi alte evenimente importante, cu livrare oriunde în România. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com şi alăturarea la cea mai mare reţea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite şi livrarea rapidă de buchete oriunde în lume. Prima franciză FlorideLux a fost deschisă de curând în Braşov, pe Str. Zizinului, nr. 3.

FlorideLux deţine certificare ISO 9001, operând la înalte standarde de profesionalism şi seriozitate. Website-urile care fac parte din reţeaua florăriilor FlorideLux sunt: www.floridelux.ro, www.cosuridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.deluxeflowershop.com, www.gradinidelux.ro, www.decoratiunidecraciun.ro, www.braziartificiali.ro, www.braziinghiveci.ro, www.petaledeviata.ro. Mai multe detalii despre FlorideLux pot fi citite pe www.floridelux.ro/despre-noi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici