Vasile Turcu dublează investiţia în proiectul rezidenţial din Bucureşti

Proprietarul grupului Romconstruct şi acţionar la clubul de fotbal Dinamo Bucureşti, Vasile Turcu, a dublat valoarea investiţiei alocată pentru proiectul rezidenţial aflat în derulare în Capitală, la 250 milioane euro, crescând numărul de apartamente planificate de la 1.900 la 4.400 de unităţi.

1 afișare
Imaginea articolului Vasile Turcu dublează investiţia în proiectul rezidenţial din Bucureşti

Vasile Turcu dublează investiţia în proiectul rezidenţial din Bucureşti

"Am extins proiectul pentru că am primit certificat de urbanism favorabil de la Primăria Sectorului 3. În loc de 2.500 de locuinţe, cât am anunţat iniţial, vom construi 4.400 de apartamente, care vor totaliza peste 400.000 de metri pătraţi. De asemenea, am majorat şi investiţia alocată proiectului de la 130 de milioane de euro, la 250 de milioane de euro", a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, Vasile Turcu.

El a precizat că ansamblul va cuprinde blocuri de opt etaje şi va fi construit pe strada Vălsăneşti din sectorul 3, în cartierul 23 August.

"Vom construi locuinţe pentru clasa medie. Lucrările de construcţie vor începe la jumătatea anului viitor şi întregul proiect va fi finalizat în maxim 20 de luni", a spus Turcu.

Omul de afaceri a menţionat că în vederea finanţării proiectului, grupul Romconstruct negociază contractarea mai multor credite bancare.

Vasile Turcu a declarat, în luna octombrie agenţiei MEDIAFAX, că va investi 130 de milioane de euro în construcţia a 2.500 de locuinţe în Bucureşti, alte şase milioane de euro fiind destinate amenajării a patru cămine studenţeşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici