Veste bună pentru bucureşteni. Cea mai mare PLAJĂ urbană din Europa se deschide la 15 minute de Capitală

Motiv de bucurie pentru locuitorii Capitalei. Cea mai mare plajă urbană din Europa se va deschide la doar 15 minute de Bucureşti în luna iunie, potrivit BM.

8232 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru bucureşteni. Cea mai mare PLAJĂ urbană din Europa se deschide la 15 minute de Capitală

Veste bună pentru bucureşteni. Cea mai mare PLAJĂ urbană din Europa se deshide la 15 minute de Capitală

Cea mai mare plajă urbană din Europa se va deshide la doar 15 minute de Bucureşti pe 10 iunie. Plaja de 30.000 de metri pătraţi include o piscină tropicală de 720 mp şi 1.500 de şezlonguri de nisip, conform paginii oficiale de Facebook a Therme. 

Cel mai mare complex regional de relaxare, wellness şi entertainment, Therme Bucureşti, va deschide începând cu acest weekend, mai exact pe 10 iunie, plaja urbană ce încorporează o piscină cu adâncimea de 1,26 m, cu o temperatură constantă de 30 de grade celsius, înconjurată de plante tropicale şi palmieri. „După o baie în piscină, te poţi răcori la duşurile exterioare şi savura la Beach Barbeque o masă cu preparate legendare. Iar dacă vrei să te răsfeţi chiar mai mult, te aşteptăm la Beach Club, unde poţi alege un vin rafinat de la VINO Wine Bar, un signature cocktail de la Cocktail Bar, o bere rece de la Beer Bar sau o îngheţată delicioasă de la Gelateria Carte d'Or”, mai spun reprezentanţii prin intermediul social media. 

Contactaţi de Business Magazin, reprezentanţii Therme nu au comentat evenimentul promovat pe Facebook, declarând că vor reveni cu precizări oficiale zilele următoare. 

CITEŞTE CONTINUAREA PE BM

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici