Veste neaşteptată: Exporturile Chinei au crescut în aprilie, deşi analiştii estimau o scădere cu 15,7%

  • Exporturile realizate de China au crescut în mod surprinzător în aprilie, pentru prima oară în acest an
  • Creşterea faţă de aprilie 2019 a fost de 3,5%
  • Analiştii financiari estimau o scădere cu 15,7% pentru aprilie
673 afișări
Imaginea articolului Veste neaşteptată: Exporturile Chinei au crescut în aprilie, deşi analiştii estimau o scădere cu 15,7%

Veste neaşteptată: Exporturile Chinei au crescut în aprilie, deşi analiştii estimau o scădere cu 15,7%

Exporturile realizate de China au crescut în mod surprinzător în aprilie, pentru prima oară în acest an, depăşind nivelul din aprilie 2019 şi oferind o gură de oxigen producătorilor din a doua economie a lumii, puternic marcaţi de scăderea cererii, pe fondul pandemiei de coronavirus, scrie Reuters.
 
Cu toate acestea, perspectiva pentru evoluţia exporturilor nu este una foarte bună, în condiţiile în care criza din domeniul sanitar adânceşte temerile că vom avea de-a face cu o recesiune globală. 
 
Exporturile realizate de China au crescut în aprilie cu 3,5% comparativ cu aceeaşi lună de anul trecut, fiind prima creştere din decembrie încoace. 
 
 Analiştii anticipau pentru luna aprilie o scădere a exporturilor cu 15,7% . În martie, exorturile realizate de China au fost în scădere cu 6,6% faţă de aceeaşi lună a anului trecut.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici