Videanu l-a reconfirmat în funcţie pe directorul Complexului Energetic Turceni, pentru trei luni

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, l-a reconfirmat în funcţia de director general al Complexului Energetic Turceni, pentru a doua oară şi pe o perioadă de trei luni, pe Octavian Graure.

22 afișări
Imaginea articolului Videanu l-a reconfirmat în funcţie pe directorul Complexului Energetic Turceni, pentru trei luni

Videanu l-a reconfirmat în funcţie pe directorul Complexului Energetic Turceni, pentru trei luni (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Graure a declarat că va asigura în continuare conducerea Complexului Energetic Turceni fără niciun fel de probleme.

El a fost numit în funcţie, pentru trei luni, pe 19 decembrie 2009, şi reconfirmat la 23 martie, tot pentru trei luni.

Octavian Graure a afirmat miercuri că în cazul în care nu va fi reconfirmat în funcţie adjunctul său, Marian Motocu, ar putea prelua şefia CE Turceni.

Complexul Energetic Turceni, ca şi cel de la Rovinari, sunt conduse de anul trecut de directori generali interimari, o structură definitivă nemaifiind validată prin concurs întrucât ambele unităţi urmează să fie incluse în noua companie Electra. Compania urma să devină funcţională de la 1 iulie, însă contestaţiile depuse în ultimele zile la Registrul Comerţului au dus la blocarea procesului de fuziune între unităţile componente, Octavian Graure precizând că procesul de fuziune va fi reluat doar după ce contestaţiile respective vor fi soluţionate de către instanţele de judecată.

Electra va mai include şi Complexul Energetic Craiova, precum şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, Nuclearelectra şi o parte din Hidroelectrica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici