VIDEO | Motorola a lansat noul razr, primul smartphone cu display flexibil care se pliază complet. Cum arată

Motorola a lansat joi noul razr, primul smartphone cu display flexibil, de tip clamshell, care se pliază complet, o transformare a telefonului mobil RAZR din perioada de început a comunicaţiilor mobile.

3759 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Motorola a lansat noul razr, primul smartphone cu display flexibil care se pliază complet. Cum arată

VIDEO | Motorola a lansat noul razr, primul smartphone cu display flexibil care se pliază complet. Cum arată

Compania a dezvoltat şi testat peste 20 de prototipuri diferite pe parcursul întregului proces de cercetare a comportamentului consumatorilor. Design-ul de tip clamshell s-a dovedit a fi soluţia bună pentru că rezolvă problema portabilităţii fără a compromite experienţa de utilizare a unui ecran mare.

Carcasa exterioară este construită din oţel inoxidabil premium şi 3D Gorilla Glass. Motorola a conceput un mecanism de balama patentat, fără spaţii, datorită căruia ambele părţi ale display-ului flexibil personalizat din polimer rămân la acelaşi nivel când telefonul este închis. În plus, antenele au fost reproiectate pentru a încapea într-un spaţiu de două ori mai mic decât cel disponibil la smartphone-urile de azi, iar dispozitivul a fost acoperit astfel încât să ofere rezistenţă la apă şi protecţie împotriva stropilor.

În timp ce smartphone-urile devin din ce în ce mai mari, razr propune un concept compact, portabil, uşor de ţinut în buzunar sau într-o geantă de dimensiune mai mică. Mai mult decât atât, razr vine echipat cu un display Flex View de 6,2 inci, cu raport de aspect 21:9.

Display-ul Quick View interactiv extern de 2,7 inci este destinat unei interacţiuni rapide, direct din mers, cu informaţiile importante. Display-ul permite apelarea unor contacte, răspuns la mesaje, plăţi rapide, control pentru muzică, utilizarea Google Assistant şi accesarea setărilor personalizate, dar şi posibilitatea de a face selfie-uri, toate acestea fără a fi necesară deschiderea clapetei telefonului.

Noul motorola razr va fi pus în vânzare pe pieţe selecţionate din Europa începând cu luna decembrie, la preţul recomandat de 1.699 euro.

Motorola Mobility LLC a fost achiziţionată de Lenovo Group Holdings în 2015. Motorola Mobility este o subsidiară deţinută integral de Lenovo, responsabilă de crearea şi fabricarea tuturor telefoanelor mobile sub marca Moto şi Motorola.

Taguri:
motorola,
lansare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici