Vodafone Internet pe mobil 24h, cu 0,75 euro

Utilizatorii de cartele preplătite ai Vodafone România au posibilitatea, începând de joi, să acceseze Internetul de pe telefonul mobil timp de 24 de ore prin activarea unei opţiuni al cărei tarif se ridică la 0,75 euro, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

139 afișări
Imaginea articolului Vodafone Internet pe mobil 24h, cu 0,75 euro

Vodafone Internet pe mobil 24h, cu 0,75 euro (Imagine: Mediafax Foto)

Cu opţiunea Vodafone Internet pe mobil 24h, clienţii operatorului pot accesa nelimitat portalul Vodafone live!, sau alte portaluri în limita a 75 MB, cu 0,75 euro, timp de 24 de ore de la activarea ofertei.

Traficul care depăşeşte cei 75 MB incluşi se tarifează cu 0,4 euro/MB.

Testele efectuate de Vodafone România arată că un utilizator poate viziona aproximativ 500 de pagini obişnuite de Internet şi poate trimite 200 de e-mail-uri fără documente ataşate, generând astfel un trafic de aproximativ 70 MB.

Utilizatorii de cartele Vodafone pot activa opţiunea Vodafone Internet pe mobil 24h apelând numărul *147#.

De asemenea, clienţii Vodafone România au la dispozitie un nou serviciu în cadrul portalului Vodafone live!, respectiv un cititor RSS care le permite să citească rezumatul ştirilor de pe site-urile preferate, fără să plătească traficul generat.

În scurt timp, clienţii Vodafone România îşi vor putea configura alerte SMS pentru a afla ştirile de ultimă oră.

Vodafone România este parte a grupului britanic Vodafone şi avea 8,921 milioane de clienţi la 31 martie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici