Vodafone România a lansat un serviciu de telefonie fixă pentru companii

Vodafone România a lansat, luni, un serviciu de telefonie fixă destinat companiilor, care permite efectuarea de apeluri în reţea la un tarif de 0,02 dolari/minut (fără TVA) şi către alte reţele de telefonie fixă cu 0,03 dolari /minut (fără TVA), a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

2 afișări
Imaginea articolului Vodafone România a lansat un serviciu de telefonie fixă pentru companii

Vodafone România a lansat un serviciu de telefonie fixă pentru companii

Denumit Vodafone Office Zone (VOZ), serviciul este disponibil la nivel naţional, în aria de acoperire a reţelei GSM Vodafone România, şi utilizează numere fixe Vodafone, cu prefixul "0372", urmat de alte 6 cifre.

VOZ permite şi integrarea telefoanelor mobile şi fixe din cadrul companiei într-un singur grup, tarifele pentru apelurile între membrii grupului fiind mai reduse, indiferent că aceştia utilizează reţeaua fixă sau mobilă a operatorului.

De asemenea, serviciul asigură clienţilor acces gratuit la serviciul Cost Control (prin apelarea *123#), Relaţii cu Clienţii (prin apelarea *222), Căsuţa vocală Vodafone Vox, posibilitatea de a trimite şi de a primi SMS-uri, în reţelele mobile naţionale şi internaţionale şi catre alte destinaţii Vodafone fix, la aceleaşi tarife ca şi în reteaua mobila Vodafone (0,07 dolari naţional, 0,15 dolari internaţional).

VOZ este disponibil clienţilor persoane juridice la tariful de 12 dolari/lună (fără TVA) pentru fiecare utilizator (cartela SIM) al serviciului din cadrul companiei.

Apelurile realizate de abonaţii VOZ către reţeaua mobilă Vodafone sunt tarifate la 0,08 dolari/minut, iar cele către alte reţele mobile la 0,12 dolari/minut.

La activarea abonamentului serviciului, clienţii vor primi telefonul Sagem MyH10.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici