Vodafone va cheltui 1,8 miliarde de dolari pentru extinderea diviziei din India

Grupul britanic Vodafone, al doilea furnizor de servicii de telefonie mobilă, la nivel mondial, în funcţie de numărul clienţilor, vrea să acorde contracte de circa 1,8 miliarde de dolari, pentru extinderea reţelei operate în India, potrivit cotidianului local Economic Times, citat de Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Vodafone va cheltui 1,8 miliarde de dolari pentru extinderea diviziei din India

Vodafone va cheltui 1,8 miliarde de dolari pentru extinderea diviziei din India

Acordurile, printre cele mai mari încheiate în statul asiatic, vor fi semnate cu firmele Nokia Siemens Networks, Ericsson şi Motorola, informează publicaţia, citând surse apropiate discuţiilor.

Conducerea Vodafone Essar, subsidiara indiană a Vodafone, va discuta contractele în cadrul unei reuniuni programate pentru luna viitoare.

Oficialii firmei nu au putut fi contactaţi pentru comentarii.

Directorul general al Vodafone, Arun Sarin, a arătat, în luna iunie, că grupul va investi două miliarde de dolari în acest an pentru dezvoltarea activităţilor din India, piaţa cu cea mai rapidă creştere la nivel mondial, de aproximativ şase milioane de utilizatori pe lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici