Vosganian: Banii din fondul provenit din privatizarea BCR pot fi folosiţi pentru investiţii

Fostul ministru liberal al Finanţelor, Varujan Vosganian a declarat, vineri, că sumele din Fondul de Dezvoltare, provenite din privatizarea BCR, pot fi folosite pentru investiţii şi că este dispus să discute cu şeful statului sau cu orice comisie parlamentară despre cum a gestionat banii publici.

33 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Banii din fondul provenit din privatizarea BCR pot fi folosiţi pentru investiţii

Vosganian: Banii din fondul provenit din privatizarea BCR pot fi folosiţi pentru investiţii (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

El menţionat că orice comparaţie între modurile în care fostul şi actualul guvern au gestionat fondurile de la Buget este în defavoarea premierului Boc.

Vosganian a spus că dacă ar conduce pentru o perioadă scurtă Ministerul de Finanţe, ar putea dovedi că cei 3,2 miliarde de euro din Fondul de Dezvoltare, rezultat în urma privatizării BCR, pot fi folosiţi pentru investiţii.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că este surprinzător că, în contextul în care Parlamentul anchetează, în utlimul timp, multe cazuri, nu anchetează şi şi risipirea, la finalul guvernării Tăriceanu, a 3,2 miliarde de euro din Fondul Naţional de Dezvoltare rezultat din privatizarea BCR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici