Votca rusească va fi suprataxată

  • De când a început războiul din Ucraina, la sfârşitul lunii februarie, au apărut pe reţelele de socializare imagini cu baruri şi pub-uri care vând vodcă rusească la preţ redus, iar unele chiar donează profiturile pentru cauza ucraineană.
  • Mai nou, ultimele sancţiuni îi afectează şi pe britanici.
644 afișări
Imaginea articolului Votca rusească va fi suprataxată

Votca rusească va fi suprataxată

O listă iniţială de bunuri în valoare de 900 de milioane de lire sterline, printre care se numără şi vodca rusească, va fi supusă unei taxe suplimentare de 35% la import, pe lângă tarifele existente, potrivit BBC

Interzicerea exportului va avea probabil un impact asupra vehiculelor de lux, a operelor de artă şi a modei de lux, pentru că oligarhii şi elita rusă vor suferi pentru că vor fi privaţi de aceste articole, anunţă Guvernul Marii Birtanii.

Cancelarul britanic Rishi Sunak spune că noile taxe pe importurile ruseşti vor „izola şi mai mult economia rusă de comerţul global", asigurându-se că aceasta nu beneficiază de „sistemul internaţional bazat pe reguli pe care nu îl respectă".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici