Wall Street a deschis, marţi, în creştere cu peste 1,5%

Wall Street a deschis în creştere cu peste 1,5%, marţi, în ziua alegerilor pentru preşedinţia SUA, evoluţia fiind influenţată şi de reducerea dobânzii cheie de către banca centrală din Australia, care a alimentat optimismul privind noi relaxării a politicilor monetare.

14 afișări
Imaginea articolului Wall Street a deschis, marţi, în creştere cu peste 1,5%

Wall Street a deschis, marţi, în creştere cu peste 1,5%

Indicele Dow Jones a urcat cu 1,8%, la 9.487,89 puncte, în timp ce Standard & Poor's 500 a câştigat 1,85%, ajungând la 984,18 puncte.

Nasdaq a deschis marţi pe creştere cu 1,61%, la 1.754,12 puncte.

Bursele din întreaga lume au crescut marţi, după ce banca centrală a Australiei a redus dobânda de politică monetară mai mult decât s-a anticipat.

Analiştii estimează că băncile centrale din zona euro şi Marea Britanie, care se vor întâlni joi, vor decide relaxarea politicilor monetare pentru susţinerea economiilor.

Bursa de la New York a avut, luni, variaţii reduse, pe fondul prudenţei investitorilor înaintea alegerilor prezidenţiale de marţi din SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici