Winkler înlocuit cu Jozsef Birtalan în Consiliul Fondului Proprietatea

Preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Jozsef Birtalan, a fost numit membru al Consiliului de Supraveghere al Fondului Proprietatea, înlocuindu-l pe Iuliu Winkler, care a demisionat la începutul lunii august, după ce a devenit ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei.

1 afișare
Imaginea articolului Winkler înlocuit cu Jozsef Birtalan în Consiliul Fondului Proprietatea

Winkler înlocuit cu Jozsef Birtalan în Consiliul Fondului Proprietatea

Consiliul de Supraveghere al Fondului este format din Alexandru Păunescu - preşedinte, Ingrid Zaarour - preşedinte la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, Emanoil Neguţ - secretar de stat Autoritatea de Control a Guvernului, Cătălin Doică - secretar de stat la Ministerul Economiei şi Finanţelor, Mircea Ursache - preşedinte director general al WTC Bucureşti şi Bogdan Huţucă - vicepreşedinte la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Păunescu a declarat agenţiei MEDIAFAX că a primit în această săptămână ordinul ministrului Economiei şi Finanţelor de numire a lui Jozsef Birtalan în Consiliul de Supraveghere al Fondului Proprietatea.

Membrii Consiliului de Supraveghere al Fondului Proprietatea va trebui să fie validaţi de către Adunarea Generală a Acţionarilor.

Jozsef Birtalan a mai fost membru în Consiliul de Administraţie al Romtelecom (ianuarie 1998-ianuarie 1999), în Consiliul de Administraţie al Băncii Comerciale Române (octombrie 1999-aprilie 2004), ulterior în Consiliul de Supraveghere al BCR (aprilie 2004-octombrie 2006), din partea Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici