Wizz Air deschide la Craiova a cincea bază din România şi lansează patru noi rute

Compania aeriană low cost Wizz Air a deschis, miercuri, la Craiova a cincea bază de operare din România, de unde va opera patru noi rute, către Barcelona, Bologna, Dortmund şi Roma Ciampino, începând cu 23 iulie.

936 afișări
Imaginea articolului Wizz Air deschide la Craiova a cincea bază din România şi lansează patru noi rute

Wizz Air deschide la Craiova a cincea bază din România şi lansează patru noi rute (Imagine: Mediafax Foto)

"Wizz Air nu numai că adaugă noi zboruri din Craiova, dar creşte, de asemenea, şi frecvenţa serviciilor deja existente către Londra Luton şi Milan Bergamo. Wizz Air oferă acum de la noua bază din România 6 rute către 4 ţări diferite. Extinderea companiei în România poate stimula piaţa locală a forţei de muncă în aviaţie şi sectorul turistic, mai mulţi turişti având acum posibilitatea de a călători în judeţul Dolj", se arată într-un comunicat al operatorului aerian transmis MEDIAFAX.

Prezent la inaugurarea bazei, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat că, pentru aeroport, deschiderea punctului de operare se traduce în locuri de muncă noi, în multiplicarea serviciilor oferite pasagerilor, dar şi într-o recunoaştere a statutului său european.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 53 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 98 de destinaţii din 35 de ţări.

Wizz Air a avut 13,9 milioane de pasageri în anul fiscal încheiat în martie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici