Wizz Air, prima companie europeană low fare care va opera în Dubai. Când vor începe zborurile şi care este preţul de transport

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat miercuri că va opera ruta Bucureşti - Dubai, iniţial de trei ori pe săptămână, zborurile putând fi deja rezervate online.

665 afișări
Imaginea articolului Wizz Air, prima companie europeană low fare care va opera în Dubai. Când vor începe zborurile şi care este preţul de transport

Wizz Air, prima companie europeană low fare care va opera în Dubai. Când vor începe zborurile şi care este preţul de transport (Imagine: Alex Drifter/Mediafax Foto)

Preţurile pornesc de la 319 lei, pentru un singur zbor cu toate taxele incluse, începând cu 29 octombrie.

Compania va opera pe aeroportul Dubai World Central, conceput să devină cel mai mare aeroport din lume şi să deservească atât Dubai cât şi Abu Dhabi, din Emiratele Arabe Unite.

Reţeaua Wizz Air din România constă în prezent din 61 de rute.

Compania precizează, într-un comunicat, că va fi prima companie europeană low fare care va opera în Dubai şi primul client al aeroportului Dubai World Central.

Terminalul pentru pasageri al Dubai World Central va fi inaugurat în luna octombrie şi se estimează să devină aeroportul principal al oraşului până la mijlocul anului 2020, când, cu cele cinci piste şi 160 de milioane de pasageri anual să devină cea mai mare infrastructură aeroportuară din lume, potrivit sursei citate.

"Sunt foarte încântat să anunţ această rută nouă spre Dubai. Aeroportul Dubai World Central va deservi în mod convenabil cele mai importante pieţe din EAU, în mod particular Abu Dhabi. Această veste este una importantă pentru turiştii care vin în România, dar şi pentru românii şi europenii aflaţi în căutarea unei vacanţe într-una dintre cele mai dinamice regiuni din lume cu atracţii turistice şi de petrecere a timpului liber incredibile. Toate acestea vor fi disponbile la doar o parte din costurile unei călători din prezent. Acesta este un nou pas făcut de Wizz Air pentru dezvoltarea conexiunile României cu zonele de est şi de vest", a declarat în comunicat Mike Powell, Chief Financial Officer Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 40 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute făcând legătura cu 93 de destinaţii din 32 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici