Wizz Air va lansa în decembrie zboruri din Bucureşti şi Cluj-Napoca spre Grenoble

Compania aeriană Wizz Air va opera, în perioada 12 decembrie - 27 martie 2010, zboruri spre Grenoble, Franţa, cu plecare din Cluj-Napoca şi Bucureşti şi o frecvenţă de o cursă pe săptămână, a anunţat, marţi, operatorul low-cost.

109 afișări
Imaginea articolului Wizz Air va lansa în decembrie zboruri din Bucureşti şi Cluj-Napoca spre Grenoble

Wizz Air va lansa în decembrie zboruri din Bucureşti şi Cluj-Napoca spre Grenoble

"Noile zboruri se adaugă altor etape de dezvoltare recente ale Wizz Air în România, care includ printre altele alocarea celei de-a treia aeronave bazei din Bucureşti şi dublarea capacităţii de transport din România".

Cursele vor fi operate cu aeronave de tip Airbus A320.

Preţul unui bilet pe ruta Cluj-Napoca-Grenoble porneşte de la 220 lei, iar pentru zborurile cu plecare din Bucureşti tarifele minime sunt de 260 de lei, cu taxele incluse.

În ultimele 12 luni, Wizz Air a transportat 6,8 milioane de pasageri.

Compania a deschis în acest an a treia bază operaţională, la Timişoara, şi a lansat curse spre Barcelona, Milano, Valencia, Veneţia şi Paris. Totodată, operatorul a alocat două noi aeronave Airbus 320 bazelor din Bucureşti şi Timişoara, şi o alta la Cluj-Napoca, la jumătatea lunii iunie.

Flota companiei include 26 avioane Airbus A320, care operează de la 11 baze din Polonia, Ungaria, România, Bulgaria, Cehia şi Ucraina.

Pe segmentul de transport aerian low-cost din România sunt prezenţi, alături de Wizz Air, operatorii Blue Air, Germanwings, easyJet, SkyEurope şi Ryanair.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici