Wolfgang Schäuble avertizează că există în continuare riscuri asupra stabilităţii financiare a UE

379 afișări
Imaginea articolului Wolfgang Schäuble avertizează că există în continuare riscuri asupra stabilităţii financiare a UE

Stabilitatea financiară în Uniunea Europeană şi pe plan global continuă să fie expusă riscurilor, atrage atenţia Wolfgang Schäuble, preşedintele Bundestagului, Camera inferioară a Parlamentului Germaniei, pledând pentru menţinerea reglementărilor adoptate în contextul crizei.

"Nu cred că vom ajunge la situaţia în care să putem spune: Totul este bine", a declarat Wolfgang Schäuble într-un interviu acordat publicaţiei Handelsblatt.

Fostul ministrul de Finanţe a pledat pentru menţinerea reglementărilor financiare stricte în Germania şi în Uniunea Europeană.

În pofida disensiunilor cu Statele Unite, preşedintele Bundestagului nu crede că sistemul financiar european trebuie să devină independent de cel american. "Distanţarea de America nu a condus în nicio situaţie la creşterea influenţei noastre la nivel mondial", a subliniat Schäuble.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici