Zboruri regulate sezoniere de la Cluj spre Constanţa, reluate de Blue Air

Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj a lansat zborurile regulate spre Constanţa operate de compania aeriană Blue Air, cu o frecvenţă de două ori pe săptămână, transmite corespondentul MEDIAFAX.

973 afișări
Imaginea articolului Zboruri regulate sezoniere de la Cluj spre Constanţa, reluate de Blue Air

Zboruri regulate sezoniere de la Cluj spre Constanţa, reluate de Blue Air

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, zborul durează o oră şi facilitează călătoriile spre litoral pentru pasagerii din întreaga Transilvania.

”Aeroportul Internaţional <Avram Iancu> Cluj a demarat din 15 iunie zborurile regulate sezoniere spre Constanţa, operate de către compania aeriană Blue Air. Noua destinaţie disponibilă de pe aeroport, are două frecvenţe pe săptămână, în zilele de joi şi duminică, şi sunt operate cu aeronave de tip Boeing 737 seria 500, având o capacitate de 126 de locuri. La doar o oră de zbor, ruta care conectează Clujul de Constanţa facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât şi pentru pasagerii din întreaga Transilvanie. De asemenea, noul zbor va servi dezvoltării relaţiilor turistice şi economice dintre cele 2 judeţe”, se arată în comunicat.

Zborul intern care conectează Cluj-Napoca de Constanţa reprezintă cea de-a patra rută internă a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul Internaţional Cluj, după Bucureşti-Otopeni, Iaşi şi Timişoara.

Zborurile către Constanţa sunt disponibile în perioada 15 iunie – 28 septembrie 2017.

De pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, compania aeriană Blue Air oferă zboruri spre nouă destinaţii, interne şi internaţionale, precum Bucureşti-Otopeni, Iaşi, Timişoara, Londra - Luton, Liverpool, Dublin, Birmingham, Larnaca, Nisa şi Hamburg.

Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj este al doilea aeroport din România din punct de vedere al pasagerilor transportaţi, după Aeroportul Internaţional “Henri Coandă“ Bucureşti, iar pentru anul 2017 estimează faptul că va înregistra un trafic cuprins între 2,7-3 milioane de pasageri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici